Esittely
Ottelutilastot
VPS Akatemia - FC Y
2022 - FC Ylivieska I - Miesten Kolmonen
Klo 19:30 Elisa Stadion TN Vaasa
4
Tou

Ennakkoinfo


Lähtö Ylivieskan Nesteeltä klo 14:45 Liikenne Huovarin bussilla. Matkalla syönti Pedersören Nesteellä, perillä Vaasassa 1,5 tuntia ennen peliä.

Kolmonen käynnistyi Vaasassa


Edustusjoukkueemme taival Kolmosessa käynnistyi Vaasan Elisa Stadionin viilenevässä illassa. Kylmää oli myös kyyti! Kotijoukkue VPS Akatemia näytti, mikä on Kolmosen taso ainakin sen kärkipään osalta. Vaasalaiset puhkoivat mustapaitaisen vierasjoukkueen puolustuslinjaa nopeudellaan, mutta erityisesti taitavalla pallon liikuttelullaan. Ensimmäisen puoliajan jälkeen taululla oli 4-0. Toiselle puoliajalle pudotettiin pakkaa alaspäin ja tiivistettiin puolustusta, tämä toimi. Siitä huolimatta VPS Akatemia rokotti vielä kolmella lisämaalilla lähinnä FC Ylivieskan puolustuspään virheistä, ottaen ansaitun 7-0. Tilaa ja aikaa on vähän, se opittiin.

Kausi on nyt käynnistetty, vaatimustaso tiedetään ja matka jatkuu torstaina 12.5. kotiottelulla SJK-j:ta vastaan. Muutenkin toukokuu on kotipainotteinen, neljä seuraa ottelua pelataan Safarissa. Tervetuloa kannustamaan!

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
VPS Akatemia 7 - 0
(4-0)
83' Varoitus Pahkasalo Tommi
Lisää uutisia
FC Ylivieska
«  Toukokuu   »
Kategoriat