FC Ylivieska I, Miesten Kolmonen

FC Y - SJK-j  1 - 3

Ylivieska, Safari

Parempaa peliä, mutta toinen tappio

Edarin kausi jatkui torstai-iltana ensimmäisellä kotipelillä. Vieraaksi saapui SJK-j Seinäjoelta. Kamppailu oli jo selvästi tasaisempaa kuin Vaasassa ja puolustuspelaaminen selkeästi tiiviimpää. Pistetili ei kuitenkaan vielä auennut. 29 minuutin kohdalla FC Ylivieskaakin juniorina edustanut toholampilaislähtöinen Kaapo Kotila pääsi tekemään johtomaalin vieraille. Yhdeksän minuuttia myöhemmin laiturina pelannut Jimi Jokela oli takatolpalla oikeassa paikassa ja laittoi pallon varmasti sisään tasoittaen pelin. SJK-j:n kapteeni Joonas Kuivalainen rokotti kuitenkin vielä ensimmäisen puoliajan loppuun.

Toinen puoliaika oli vielä ensimmäistä tasaisempi ja kotijoukkuekin pääsi tekopaikoille muutamaan kertaan. Jakson ainoan maalin teki kuitenkin toistamiseen osunut Kuivalainen. Näin peli päättyi 1-3 tappioon. Viimeiset minuutit FC Ylivieska pelasi yhden vajaalla vaihdosta topparin paikalle tulleen Juuso Tuuran saatua punaisen kortin revittyään läpi menossa olleen vastustajan kumoon. Tuuralle suorasta punaisesta kaksi ottelua pelikieltoa, valitettavasti samalle ajanjaksolle osuu kolme B-poikien peliä, jotka myös jäävät sääntöjen mukaan väliin.

Tasainen ottelu toi uskoa jatkoon, peli varmasti vielä paranee, kunhan nuori joukkueemme saa kokemusta alle Kolmosen vauhdista.

Tilastot

1 - 3

SJK-j
(1-2)
10'VaroitusNordman Joonas
38'MaaliJokela Jimi
85'VaroitusPihlaja Markus