FC Ylivieska I, Miesten Kolmonen

FC Y - Korsnäs FF  2 - 5

Ylivieska, Safari

Ei pisteitä Safarin lauantai-illasta

Kausi jatkui lauantaina klo 19 ja vastassa oli Korsnäs FF. Vastus tiedettiin kovaksi ja yhdeksi sarjan ennakkosuosikeista. Alku oli kuitenkin lupaava kotijoukkueen kannalta, kun Markus Pihlaja karkasi maalintekoon jo pelin neljännellä minuutilla. Tämän jälkeen ote oli kuitenkin palloa varmemmin ja nopeammin liikuttaneella Korsnäsillä. Meidän miehille tuli virheitä liikaa ja välillä helpotkin syötöt karkasivat vastustajan jalkaan. Silti pelissä oli positiivisia piirteitä taas edellisiä enemmän ja pisteitäkin alkaa varmasti tulla. Korsnäs teki ottelun viisi seuraavaa maalia. Viimeisillä minuuteilla Jimi Jokela pääsi kaventamaan takatolpalta loppulukemat 2-5.

Muutamassa seuraavassa pelissä kohdataan vastustajia, joiden kanssa ennakolta tullan kamppailemaan samoista sijoista. Seuraavana kohdataan Safarilla helatorstaina klo 19 Esse IK. Tervetuloa kannustamaan FC Ylivieska kauden ensimmäiseen voittoon!

Tilastot

2 - 5

Korsnäs FF
(1-2)
4'MaaliPihlaja Markus
63'VaroitusNordman Joonas