B- ja C-tytöt 04-08, T18 Kakkonen

G/U/T YJ - FC Y   3 - 3

Keskuskenttä N, Kälviä

Hyvä peli Mutta tasuri!

Maanantai illan koetus gbk:ta vastaan pelattiin Kälviän viheriöillä. Ensimmäinen puoliaika oli tasaista vääntöä, vastustajan hieman painaessa päälle ja juoksuttaen meidän puolustuslinjaa. Puoliajalle mentiinkin yhden maalin perässä. Toiselle puoliajalle valmentaja vaihtoi hieman kokoonpanoa ja niin alkoi tapahtua. Emman onnistuttua toistamiseen hienosta läpisyötyöstä sekä netan viimeistellessä Kulma tilanteesta. Joukkueelta nähtiin kauden parasta pelaamista ja myös fyysisyys pelaamisessa on mennyt eteenpäin. Teema joukkueena pelaaminen sekä rohkeus ja kovuus toteutui hyvin. Vastustaja onnistui onnekkaasti tasoittamaan pelin viimeisillä minuuteilla ja peli päättyi 3-3. Kaikin puolin joukkue saa olla tyytyväinen tekemäänsä!