Ylivieska Cup pelataan viikonloppuna
18.5.2018 21:28 Uutiset / Pääsivusto

Viihdyttävää junnufutista, aurinkoista säätä ja monipuoliset kioskipalvelut - siitä on hyvä turnaus tehty :-)

Viime vuonna Ylivieska Cup pelattiin rankkasateiden jäljiltä märillä ja kuraisilla kentillä, jolloin kumisaappaille sekä kuiville sukille oli todella tarvetta. Tänä vuonna kulkuväylät ovat lämpimän toukokuun alun jäljiltä kuivat, kentät vihertävät ja turnaussää on ennusteiden mukaan poutainen. Vanhan sanonnan mukaan vuodet eivät todellakaan ole veljiä keskenään.

Kaikki turnauksen toiminta keskittyy tänä vuonna ravikeskus Keskiseen, mikä helpottaa käytännön järjestelyjä mutta toisaalta rajoittaa osallistuvien joukkueiden määrää. Turnauksessa pelataan kaikkiaan kuudessa sarjassa (P8, P9, P10, P11, T8-9 ja T10-11). Mukana on yli 70 joukkuetta, mikä on käytössä olevia kenttiä ajatellen maksimimäärä. Osallistujajoukkueet tulevat pääosin Oulun ja Pietarsaaren väliseltä alueelta ja onpa mukana jokunen joukkue myös Kainuusta.

Turnauspelejä pelataan neljällä 8 v 8 -kentällä sekä neljällä 5 v 5 -kentällä. Ison kentän sarjoissa pelit ovat pituudeltaan 2 x 15 min ja pikkukenttien sarjoissa 1 x 25 min. Vaikka turnauspeleissä keskiössä ovat luonnollisesti joukkueet ja pelaajat, ovat ne tärkeitä harjoittelupaikkoja myös uusille pelinohjaajille. Turnauksessa on esillä vahvasti myös Palloliiton Kannusta mua -kampanja. Toivommekin kaikkien joukkueiden ja katsojien muistavan positiivisen kannustuksen merkityksen - pelaajille, valmentajille ja tuomareille/pelinohjaajille ja eri tehtävissä talkoileville vanhemmille. Jokaisella on oikeus onnistumisiin sekä virheistä oppimiseen.

Tänä vuonna turnaus tarjoaa monipuolisen kattauksen turnauspalveluja. Ravikeskuksen sisätiloissa palvelee varsinainen turnauskioski, jossa tarjolla niin suolaista kuin makeaa. Sisätiloissa on tuttuun tapaan myös Team Sportia Urheilun ja Lelun myyntipiste, turnausruokailu, kisakansilia ja WC-tilat. Myyntipalveluja on tarjolla myös ulkona, sillä kentille menoväylän varrella olevasta kioskivaunusta löytyy kylmiä tuotteita (virvokkeet ja jäätelö) sekä lakumyynti.

Toivotamme kaikki vieraamme - niin ylivieskalaiset kuin ulkopaikkakuntalaiset - lämpimästi tervetulleeksi Ylivieska Cupiin vuonna 2018!
   
Lisää uutisia
FC Ylivieska
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat