Huuhkajaturnauksessa mukana kolme FC Ylivieskan pelaajaa
Julkaistu: 15.06.2018 00.00

Huuhkajaturnauksessa mukana kolme FC Ylivieskan pelaajaa

Huuhkaja- ja Helmariturnaus on Suomen Palloliiton uusi vuonna 2017 aloitettu pelaajakehitystapahtuma, jossa yhdistyy pelaajatarkkailu, valmennusosaamisen kehittäminen ja nuorten urheilijaksi kasvun tukeminen.

Turnaukset ovat osa vuoden aikana toteutettujen Huuhkaja- ja Helmaripäivien tapahtumaketjua ja osa suomalaisen jalkapalloilijan pelaajapolkua. Tapahtumat antavat työkaluja pelaajien laadukkaaseen arkiharjoitteluun.

Tällä viikolla Eerikkilään kokoontuu Suomen parhaat -04 syntyneet poikapelaajat. Ylivieskalaista jalkapallo-osaamista nähdään Pohjanmaan joukkueessa. Joukkueeseen on valittu kolme FC Ylivieskan pelaajaa. Tomas Hemmilä, Kaapo Kotila ja Otto Märsylä pääsivät tiheän seulan läpi lopulliseen joukkueeseen. Ylivieskalaisen osaamisen lisäksi meidän lähialueen osaaminen näkyy turnauksessa sillä Kaapolla on pelaajataustaa Toholammilla ja Otolla Lohtajalla.

Pelit alkavat torstaina 14.6. Pohjanmaan joukkueella on ensimmäisenä vastassa Etelä 1. joukkue. Joukkueen valmentajina toimivat Mika Hemmilä (FC Ylivieska) ja Jimmy Wargh (FF Jaro). Tarkkailijana ja "managerina" Pohjanmaan joukkueella toimii Stephen Ward Palloliitosta.

Oheisesta linkistä löytyy tietoa Huuhkajaturnauksesta esim. otteluohjelma, tulospalvelu ja kokoonpanot.

https://www.palloliitto.fi/maajoukkueet/pojat/huuhkajaturnaus

Seuran uusimmat