Maalivahtikoulu 26.-27.1.
27.1.2019 13:58 Uutiset / Pääsivusto

FC Ylivieskan ensimmäinen maalivahtikoulu järjestettiin Kalajoella ja Ylivieskassa 26.-27.1.2019

FC Ylivieska järjesti maalivahtikoulun tammikuun viimeisenä viikonloppuna. Mukana oli yhteensä 16 pelaajaa lähialueen seuroista ja eri ikäluokista. Vetäjänä toimi Cristian Pandelescu, romanialaislähtöinen maalivahtivalmentaja ja entinen ammattilaismaalivahti.

Cristian on toiminut valmennuspäällikkömme Ralf Wunderlichin aiemmin Joensuussa vetämien joukkueiden (FC Hertta, AFC Keltik) maalivahtivalmentajana vuosina 2015-17. Cristian palasi Romaniaan kesällä 2017 valmentaen kotimaassaan B-junioreita sekä 2006- ja 2007-syntyneitä poikia. Seurana oli läheiset yhteydet Romanian jalkapalloliittoon omaava Petrosport Ploiesti.

Lauantaina 26.1. Cristianin ohjaamat maalivahtiryhmät harjoittelivat Kalajoen Event Parkin tekonurmipohjaisessa hallissa. Sunnuntaina 27.1. paikkana toimi maalivahtien talviharjoittelun tukena aiemminkin toiminut Suvannon painisali Ylivieskassa. Yhteensä maalivahtikoiulussa oli neljä ryhmää, joissa jokaisessa 4 maalivahtia. Maalivahdeista suurin osa oli FC Ylivieskan pelaajia, mutta mukana oli maalivahteja myös lähiseuroista kuten FC-92, Sievin Sisu, HK ja FC Folk. Mukana oli sekä tyttö- että poikamaalivahteja ikäluokista 2004-2009.

Pelaajat, heidän valmentajansa sekä vanhempansa ottivat hienosti vastaan Cristianin suunnittelemat ja toteuttamat maalivahtiharjoitteet. Kaikkiaan harjoituksissa oli molempina päivinä erinomaisen positiivinen, iloinen ja keskittynyt tunnelma. Myös Cristian itse oli erittäin tyytyväinen tapahtumaan.

FC Ylivieska kiittää Cristiania erinomaisesta työstä tammikuun viimeisenä viikonloppuna. Kiitokset myös seuran omalle maalivahtivalmentajalle ja ylivieskalaisen jalkapallon pelaajalegendalle Juha Ansamaalle, joka auttoi Cristiania ja ohjasi junioreita omalla rautaisella asiantuntemuksellaan ja kokemuksellaan. Samoin kiitokset Ralfille tapahtuman järjestelyisestä sekä tietenkin kaikille mukana olleille pelaajille ja heidän vanhemmilleen.

Tunnelmapaloja maalivahtikoulusta kuvien muodossa:

   
Lisää uutisia
FC Ylivieska
Kategoriat