Julkaistu: 25.02.2019 00.00

Maalivahtikoulu

FC YLIVIESKAN MAALIVAHTIKOULU

Hyvät valmentajat, joukkueenjohtajat, vanhemmat ja maalivahdit!

FC Ylivieska aloittaa ensimmäinen maalivahtikoulu seuran historiassa. Koulu alkaa maaliskuun lopussa ja jatkaa koko vuosi. Valmentaja on aamattilaismaalivahtivalmentaja Cristian Pandelescu. Ylivieskan oma Juha Ansamaa auttaa häntä.

Me voimme tarjota max. 4 ryhmää. Per ryhmä voivat olla max. 5 pelaajaa. Kaikki ryhmät harjoittelevat 2 x 60 min. viikossa (1 x arkipäivässä, 1 x viikonloppuna). Pojat ja tytöt ovat tervetulleita yhtä.

Me järjestämme ryhmät kuten tiedämme ketkä ja kuinka paljon pelaajat ovat mukana. Yritämme löydä samanlainen ikäryhmä ja/tai taso, niin että kaikki saavat niin hyvä tilanne kuin mahdollista.

Osallistumismaksu: 40€ per pelaaja per kuukausi*

*ALENNUS: Maaliskuussa järjestämme ryhmät ja se on vapaa testikuukausi. Huhtikuun jälkeen 40€ per kuukausi tai alennus-paketit: maksu 3x3kk --> 5% alennus (3x114€) tai maksu 1x9kk --> 10% alennus (1x324€).

Jos meillä on vapaa paikkaa käytettävissä, me voimme tarjota myös paikat vieraaille jotka haluavat vain tulla esim. 1 kk. Vierashinta on 45€ kuukaudessa. Ilman ehtoja.

Talvella harjoittelemme koulusaleissa ja/tai painisalissa. Keväästä syksyyn harjoittelemme ulkona (esim. Safarin tekonurmi tai harjoituskenttä). Koululomalla kesällä harjoittelemme aamulla (jos se sopii pelaajille ja vanhemmille). Keskustelemme kaikki tarkemmat tiedot ryhmissä. Olemme joustava, koska ryhmät ovat pieni ja (paitsi talvella) meillä on tarpeeksi vapaa vuoroja ulkona.

Ilmoittautuminen tapahtuu seuran nettisivuilla: https://www.fcylivieska.fi/lomakkeet/7788/35be1e8c-deb0-45dd-bbf3-b4c0c9de2cd0

Mikäli teillä on kysyttävää, soittakaa tai lähettäkää sähköpostia Ralfille tai Cristianille.

Futisterveisiä, FC Ylivieskan maalivahtiryhmä

Lue meidän maalivahtikoulu-tapahtumasta 26./27.1.2019:sta tästä.

Seuran uusimmat