Prinsessafutis ja jalkapalloleikkikoulu kesällä
21.5.2019 12:36 Uutiset / Pääsivusto

Jalkapallo on hauskaa!

FC Ylivieska tarjoaa harjoitusryhmiä pienille lapsille. Jalkapalloleikkikoulu on ryhmä pojille, jotka ovat syntyneet 2012 tai myöhemmin. Prinsessafutis on ryhmä tytöille, jotka ovat syntyneet 2011 tai myöhemmin.

Näiden ryhmien talvikausi päättyi 15.5.2019. Nyt meneillään on 2 viikon harjoitustauko ja sitten jatketaan ulkona. Ensimmäinen kesävuoro on keskiviikkona 5.6.

Harjoitusvuoromme kesällä ovat seuraavat:

Ke 17:30-18:30 Harjoituskenttä (keskuskentän vieressä) JALKAPALLOLEIKKIKOULU (pojat)

Ke 18:30-19:30 Harjoituskenttä (keskuskentän vierässä) PRINSESSAFUTIS (tytöt)

Pelaajat, jotka jo talvella ilmoittautuivat koko vuodeksi (55€), voivat jatkaa kesällä ilman erillistä ilmoittautumista.

Vain talvikauden valinneiden (30€) tulee ilmoittautua erikseen kesäkaudelle (30€). Valmentajat tuovat ilmoittautumislomakkeet mukanaan harjoituksiin.

Uudet pelaajat voivat käydä kaksissa harjoituksissa veloituksetta. Mikäli he pitävät toiminnasta ja haluavat jatkaa, tulee heidän täyttää ilmoittautumislomake kesäksi (30€).

Kesäkausi (ulkoharjoitukset) jatkuu lokakuuhun asti. Mahdollinen jatko sen jälkeen riippuu säästä. Sitten pidetään taas pieni tauko ja aloitetaan uusi talvikausi marraskuussa.

Pelaajilla tulee olla harjoituksissa juomapullo ja lajiin soveltuva harjoitusasu. Valmentajat tuovat pallot, liivit ja harjoitusmateriaalit.

Pidätään hauskaa yhdessä!

P. S. Jos teillä on mielessänne kysymyksiä, olkaa yhteydessä Ralfiin (valmennuspäällikkö). (Jos soitat ja hän ei vastaa, hän on luultavasti harjoituksissa tai palaverissa. Voit jättää viestin, että haluat lisätietoa jalkapalloleikkikoulusta tai prinsessafutiksesta. Hän soittaa takaisin niin pian kuin mahdollista.)


   
Lisää uutisia
FC Ylivieska
«  Tammikuu   »
Kategoriat