VIIKKOYHTEENVETO 21
Julkaistu: 27.05.2019 00.00

Tässä katsaus päättyneen viikon moniin tapahtumiin ja positiivisiin uutisiin.

Edellisviikonloppuna järjestimme Ylivieska Cupin, joka sujui mukavasti. Olemme jälkeenpäin saaneet erittäin hyvää palautetta osallistuneilta ja pääsimme hienosti esille myös sosiaalisessa mediassa, mikä toi paljon huomioita seurallemme myös alueen ulkopuolella.

Maanantaina C-tytöt pelasivat Pietarsaaressa FC Unitedia vastaan T15 Ykkösen ottelussa. Viime kaudella tytöt hävisivät 2-10 ja 0-6. Tällä kertaa lopputulos oli 2-4 vastustajalle, mutta tulos oli epäonninen kaikkien 4 United-maalin oltua hienoja kaukolaukauksia aivan yläriman alle maalivahdin ulottumattomiin.

Heti tyttöjen ottelun jälkeen, vain 50 metrin päässä, kohtasivat miesten II-joukkue ja Golden Boys Vitosen ottelussa. II-joukkueen voitto 6-1 oli lopulta suotuisa tulos kotijoukkueelle, sillä numerot olisivat saattaneet olla paljon isommat sen menetettyä täysin peliotteen viimeisen 30 minuutin aikana.

Tiistai toi voittoja kahdella suunnalla: C-pojat 04 löi SJK YJ:n Seinäjoella C15-aluesarjassa 8-2 ja D-pojat 06 KPV:n 5-4 Kokkolassa P13 Ykkösessä.

Keskiviikkona Ylivieskassa turnattiin jälleen jalkapallossa koulujen Kaikki pelaa -turnauksessa. Sadat lapset nauttivat pelaamisesta seuramme 04- ja 06-poikien vastatessa tuomaroinnista sekä 08-poikien vanhempien turnauskioskista.

Saman päivän iltana edustusjoukkueemme murskasi VetU:n 10-0. Markus Pihlaja ja Viljami Vuotila iskivät molemmat hattutempun.

Torstaina D-pojat 07 pelasi erittäin tasaisen ottelun kotona GBK:ta vastaan häviten lopulta 2-3 epäonnekkaan oman maalin myötä.

Vieläkin epäonnisempi oli miesten III-joukkue perjantai-illan ottelussaan Kaustisella, missä ylivieskalaispelaajia oli vain 12 vastustajan 21 vastaan. Silti III-joukkue teki taistelusta kotijoukkueelle (Väsymättömät) tiukan. Kuukauden maaliksi kelpaava huippuluokan kaukolaukaus 88. minuutilla toi lopulta kotijoukkueella niukan 1-0 voiton.

C-pojat 05 hävisi myös perjantain vieraspelinsä yhden maalin erolla Kokkola YJ 2:n ottaessa 3-2 voiton.

Lauantaina II-joukkueella oli monella tapaa hankala kotiottelu Kobolt BK:ta vastaan. Ensinnäkin peli jouduttiin pelaamaan raviradalla ja toiseksi, monta joukkueen runkopelaajaa oli junnuturunauksissa eivätkä siten käytettävissä. Loppujen lopuksi muutama jo edellisiltana 90-minuuttisen III-joukkueen pelissä pelannut pelaaja paikkasi poissaolijoita. Lopputuloksena oli ongelmanton ja reilu 9-1 voitto. Tapani Yrjölä iski kunnioitettavat 6 maalia!

Turnauksista puheenollen, seuran 2005-, 2006-, 2007- ja 2008-pojat osallisutuivat viikonloppuna Luiz Antonio Cupiin Seinäjoella. 05-pojat tulivat kolmanneksi, 07-pojat kuudenneksi, kaksi 08-joukkuetta viidenneksi ja seitsemänneksi ja 06-pojat korjasi turnausvoiton voitettuaan kaikki viisi turnausotteluaan. Hienoa työtä - onnittelut!

Ensi viikolla tapahtuu jälleen paljon. Palataan näihin tapahtumiin jälleen viikon päästä seuraavassa viikkokatsauksessa.