Viikkoyhteenveto 23
Julkaistu: 13.06.2019 00.00

Viikkoyhteenveto 23

Huh huh, paljon jalkapallotapahtumista on Ylivieskassa tällä hetkellä. Meillä ei ole ollut aikaa kirjoittaa viikkouutisia ennen torstaita. Meillä ei ole tänäänkään aikaa, mutta tässä se kuitenkin on hieman delay kuin se olisi Dub musiikkia: Mitä tapahtui viikolla 23 (3.-9.6.)?

Maanantaina meidän kesä taitokoulu alkoi. Joka aamu maanantaista perjantaihin treenaa yksi ryhmä, jossa on eri-ikäisiä D-F-junioreita, tyttöjä ja poikia. Meidän jalkapallokoulu alkoi myös. Ensimmäisenä pelasimme Ylivieskassa kolme päivää. Koulu pidetään Alavieskassa ja Raudaskylällä seuraavilla viikoilla. Illalla meidän 2004/05-tytöt päihittivät KPVn 5-0 kotona.

Tiistaina, meidän 2004-pojat voittivat Virkiä yjn kotona myös 5-0 ja 2006-pojat ottivat 3 pistettä kun he palasivat Lohtajalta 2-4 voiton kanssa LoVea vastaan. Hieno comeback, koska peli oli 2-0 LoVelle puoliajalla.

Keskiviikkona, meidän III-joukkue pelasi Kruunupyyssä HBK/II vastaan. No joo, 9 pelaajaa oli HBK/I joukkueesta. ;-) Hävisimme 3-2 juuri ennen loppua oman maalin takia.

Torstaina, meidän 2007-pojat pelasivat 4-4 tasurin raviradalla Larsmon Bollklubia vastaan ja 2008-pojat, jotka pelaavat myös 2007 sarjaa, hävisivät Kokkolassa KPV:lle 4-0. Meidän 2007/08-tytöt tulivat kotiin kauniilta Teerijärveltä taskussaan 1-5 voitto TUSia vastaan. Hienosti pelattu, tytöt. Ja pelin jälkeen uimme järvessä. :-)

Perjantaina, meidän 2005-pojat hävisivät 6-4 Pännäisissä PeFFin ja IK Myranin yjtä vastaan.

Lauantaina, meidän II-joukkue pelasi hyvän 3-3 pelin Nivalassa. Pelaajien tilanne oli tiukka (lainapelaajat III-joukkueelta olivat tärkeitä), mutta onnistuimme pelaamaan FC-92n kanssa sateesta, rakeista, auringosta ja tuulesta huolimatta. Mikä iltapäivä se olikaan. Mutta se oli hauskaa, tietenkin.

24 viikolla meillä on vielä enemmän tapahtumia kuin viime viikolla. Tämä on kiireinen kuukausi FC Ylivieskalle. Kiitos kaikille monille auttajille, jotka tekivät näistä tapahtumista mahdollisia. Ja kiitos myös kaikille jotka tukevat meitä positiivisesti ystävällisellä ajattelutavalla. Seuramme tarvitsee ihmisiä kuten te siirtyäksemme kirkkaaseen tulevaisuuteen. Arvostamme teitä!

P. S. Viikonloppuna (15./16.6) näemme meidän kaikki nuorimmat joukkueet liittymässä kesäiseen jalkapallotoimintaan kun piirin miniliigat alkavat. Sunnuntaina Nuohooja Miettunen Areena (Safari) ja harkkakenttä pulisevat energiaa kun me järjestämme P8 Miniliiga ja P10 Liiga. Tule ja liity seuraan. Meillä on kakkua. ;-)

Seuran uusimmat