Next Year Cup pelattiin vaihtelevassa syyssäässä
16.9.2019 18:14 Uutiset / Pääsivusto

Järjestävälle seuralle mitalisuora

Vuoden 2019 Next Year Cup pelattiin viime viikonloppuna ja tällä kertaa sääennustukset pitivät turhankin hyvin paikkansa. Jos lauantaina sään haltijat suosivat, niin sunnuntaina nähtiin sitten se selkäpuoli. Mutta jalkapallo on ulkolaji ja edes kova sade, hyytävä tuuli ja hyvin kolea keli eivät turnauksessa urakoineita joukkueita, pelaajia, toimihenkilöitä, tuomareita, kannustajia ja talkoolaisia pysäyttäneet. Pelit pelattiin ja niissä taisteltiin loppuun saakka, olivatpa kädet tai jalat kuinka kohmeessa hyvänsä.

Kaikkiaan turnauksessa pelattiin viisi sarjaa, joissa oli yhteensä reilut 40 joukkuetta. Pisimmältä tulleet vieraat olivat tällä kertaa Kuopiosta, muutoin joukkuet olivat noin 150 kilometrin säteeltä. Yksipäiväisinä pelatut 8v8-sarjat eli pojat 2008, pojat 2010 ja tytöt 2010 sijoittuivat raviradalle ja kaksipäiväisenä pelattu pojat 2006:n 11v11-sarja keskustan kentille. Näiden sarjojen lisäksi keskuskentällä pelattiin jalkapallon "superviikonlopun" aikana myös kaksi sarjapeliä eli pojat 2004 pelasivat lauantaina aluesarjan pelinsä ja miesten edustus sunnuntaina Vitosen päätöskierroksen ottelun. Vilinää siis riitti ja sunnuntaina katokset, pukuhuoneet ja ylipäänsä kaikki mahdolliset sateelta suojanneet paikat olivat täyskäytössä.

FC Ylivieskalla oli mukana joukkueita kaikissa sarjoissa ja saaliina oli kulta, hopea ja kaksi pronssia. T2010 -sarjassa FC Ylivieskan joukkueet veivät kulta- ja pronssimitalit. Tiivis ryhmä juhli molempia pokaaleja innolla riippumatta siitä, kummassa joukkueessa pelaajat pelasivat. Kun töitä tehdään yhdessä, niin myös menestys on yhteinen. Vaikka osa joukkueen pelaajista onkin pelannut jo aiemmin kesän aikana 09-syntyneiden sarjan turnauksissa, olivat nyt cupmuotoisessa 8v8-sarjassa mukana kaikki joukkueen pelaajat. Hurjan hieno saavutus tälle taitavalle ja iloiselle tyttöjoukkueelle.

Poikien puolella pronssimitalia pääsi juhlimaan yksi 2008-poikien kolmesta joukkueesta. 2006-poikien sarjassa järjestävä seura sijoittui puolestaan hopealle kokien turnauksen ainoan tappionsa vasta mitalisarjan päätösottelussa sarjan ykkösijan vieneelle HauPalle. Turnaussäiden vaikutuksen näkee hyvin alla olevissa kuvissa eli toisessa kaikki 08-sarjan mitalijoukkueet poseeraavat kivassa auringonpaisteessa, toisessa 06-pojat sateen jäljiltä enemmän tai vähemmän ryytyneinä urheilukentän huoltorakennuksen edessä.

FC Ylivieska kiittää lämpimästi kaikkia turnauksessa jossain roolissa mukana olleita! Samalla laitetaan tilaukseen ensi vuodelle parempi sää ;-) Tosin luonnonnurmikentät kestivät tänä vuonna hienosti viikonloppua edeltäneet sateet sekä sunnuntain koiranilman. Alla vielä eri sarjojen mitalijoukkueet:

Pojat 2010 (8v8, maalialueen paitsio): 1. FF Jaro Röd 2. FF Jaro Vit 3. Haapajärven Kiilat Valkonen (joukkueita yhteensä 12)

Pojat 2008 (8v8, puolenkentän paitsio: 1. FF Jaro Vit 2. FF Jaro Röd 3. FC Ylivieska Hammers (joukkueita yhteensä 10)

Pojat 2006 (11v11): 1. HauPa 2. FC Ylivieska 3. FF Jaro 06 Röd (joukkueita yhteensä 15)

Tytöt 2010 (8v8, maalialueen paitsio): 1. FC Ylivieska Keltainen 2. GBK 3. FC Ylivieska Musta (joukkueita yhteensä 6)

   
Lisää uutisia
FC Ylivieska
«  Heinäkuu   »
Kategoriat