FC Ylivieskan toiminta keskeytetty väliaikaisesti
12.3.2020 21:53 Uutiset / Pääsivusto

Koronarajoitukset jatkuvat 13.5. saakka

Suomen hallitus ilmoitti maanantai-ilta 30.3. jatkavansa aiemmin koronaviruksen leviämisen estämiseksi asetettuja toimenpiteitä kuukaudella eli 13.5. saakka. Urheiluseurojen toimintaan näistä rajoituksista vaikuttavat erityisesti seuraavat:

 • Rajoitetaan julkiset kokoontumiset kymmeneen henkilöön ja suositellaan välttämään tarpeetonta oleskelua julkisilla paikoilla
 • Suljetaan valtion ja kuntien museot, teatterit, Kansallisooppera, kulttuuritalot, kirjastot, kirjastoautot, Kansallisarkiston asiakas- ja tutkijasalipalvelut, harrastustilat ja -paikat, uimahallit- ja muut urheilutilat, nuorisotilat, kerhotilat, järjestöjen kokoontumistilat, vanhusten päivätoiminta, kuntouttava työtoiminta ja työkeskukset. Suositellaan yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoiden sekä uskonnollisten yhteisöjen toimivan samoin.
 • Ihmisten liikkumista voidaan rajoittaa henkeä ja terveyttä uhkaavan vakavan vaaran vuoksi.

FC Ylivieskan toiminnan osalta tämä tarkoittaa seuraavaa:

 • Seuran kaikki harjoittelu- ja kilpailutoiminta on keskeytetty
 • Seuran toimisto on suljettu
 • Kaikki kokoontumiset, koulutukset tms. on peruttu tai siirretty eteenpäin
 • SEURAN KEVÄTKOKOUS (TILIKOKOUS) JÄRJESTETÄÄN VASTA KUN RAJOITUKSET ON PURETTU!!!

Rajoituksen voimasaoloaikana myös Palloliiton kaikki kilpailutoiminta, pelaajakehitystapahtumat (kuten Huuhkaja- ja Helmaripäivät), alueleirit, kehittymisen seurantatapahtumat ja alueturnaukset on toistaiseksi peruttu.

Mitään yleisiä harjoituksia ei sallita. Ei myöskään seuran toimihenkilöiden tai jäsenistön yli 10 henkilön kokoontumisia. Seura kannustaa kuitenkin pelaajia omatoimiseen harjoitteluun, osassa joukkueita valmennus on jopa toimittanut pelaajille kotiharjoitteluohjelmia. Omatoimisessa harjoittelussa on myös syytä huomioida seuraavaa:

 • Samassa paikassa voi olla rajoitusten mukaisesta enintään kymmenen henkilöä
 • Pidetään riittävä turvaväli toiseen
 • Huolehditaan hyvin käsihygieniasta
 • Juodaan vain ja ainoastaan omasta juomapullosta
 • Suojataan suu ja nenä aivastettaessa tai yskittäessä sekä pestään kädet niistämisen, aivastamisen tai yskimisen jälkeen
 • Mikäli henkilöllä on mikäänlaisia flunssan tai sairastumisen oireita, ei pidä harjoitella tai olla muutoin kontaktissa muiden kanssa.

Kaupungin liikuntatoimi on vahvistanut, että tekonurmea voi Pohjois-Suomen aluehallintoviraston tällä hetkellä voimassa olevan ohjeen mukaisesti käyttää omatoimiharjoitteluun, mutta kentällä saa olla samanaikaisesti enintään 10 henkilöä. Aikarajoitus on 1 h / hlö, mikäli kentälle on muitakin tulijoita. Seuran ja joukkueiden on ehdottomasti huolehdittava tämä ohjeistus pelaajille!!! Mikäli tätä rajoitusta ei noudateta, kielletään kentän käyttö kaupunginta toimesta kokonaan.

Seuraamme tilannetta ja tiedotamme välittömästi, mikäli tilanne muuttuu tai asiasta saadaan muutoin oleellisia lisätietoja. Lisätietoa tilanteen kehittymisestä yleisellä tasolla Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) sivustolla osoitteessa www.thl.fi sekä Palloliiton sivustolla www.palloliitto.fi. Paikallisesti tietoa löytyy Ylivieskan kaupungin sivustolta http://www.ylivieska.fi/tiedote sekä Peruspalvelukuntayhtymä Kallion sivustolta https://www.kalliopp.fi/ajankohtaista.


   
Lisää uutisia
FC Ylivieska
«  Joulukuu   »
Kategoriat