Muutos seuraorganisaatioon & ajankohtaiskatsaus
2.6.2020 7:38 Toimiston tiedotteet / Pääsivusto

Toimistopäällikkönä FC Ylivieskassa työskennellyt Ralf Wunderlich siirtyi uusiin haasteisiin 1.6. alkaen. Tässä vaiheessa tehtävään ei lähdeta hakemaan korvaajaa, vaan Ralfin vastuulla olleet tehtävät hoidetaan seuran hallinnon ja joukkueenjohtajaryhmän toimesta sekä muilla alempana kerroituilla järjestelyillä.

Seuran hallinnon toimesta hoidetaan kesän aikana mm. Jopox -pääkäyttäjyys ja seuran pääsivuston ylläpito; seuran virallisten somekanavien ylläpito ja muu viestinnän koordinointi; talouseuranta sekä osto- ja myyntireskontra; seuran toimintamallien, ohjeiden ja materiaalien kehittäminen; sekä harjoitusvuorojen jako ja tähän liittyvä yhteydenpito kaupungin liikutapalveluihin. Petri Kinnunen on entiseen tapaan seuran pääkäyttäjä/yhteyshenkilö Pelipaikkaan ja Tasoon liittyvissä asioissa.

Palloliiton laatujärjestelmään ensimmäiseen vaiheesen liittyvät kehittämistoimenpiteet jatkuvat suunnitellusti hallinnon ja jojo-ryhmän eteenpäinvieminä.

Tapahtumista syysturnauksen valmistelu ja markkinointi jatkuu joukkueenjohtajaryhmän toimesta. Koronatilanteen vuoksi peruuntuneen Ylivieska Cupin ja perinteisen syysturnauksen yhdistävä Next Ylivieska Cup pelataan 12.-13.9. keskustan kentillä ja raviradalla. Lisätietoa ja ilmoittautumiset turnaussivulla.

Taito- ja kykykouluryhmät starttaavat kesäkuun toisella viikolla maanantaina 8.6. jatkuen aina koulujen alkuun saakka. Paluun taito- ja kykykoulujen vetäjäksi tekee Kimmo Mattila. Treenit ajoittuvat maanantaista torstaihin klo 10-14 väliselle ajalle. Kykykoulu on tarkoitettu 2008-syntyneille ja sitä vanhemmille, taitokoulu 2009-syntyneille ja sitä nuoremmille. Tarkempi ryhmäjako ja harjoitusajat ilmoitetaan, kun nähdään osallistumistilanne. Hinta 40 € / pelaaja. Koronatilanteen vuoksi kesken jääneissä talven taitokouluryhmissä mukana olleille hinta on 25 € / pelaaja. Ilmoittautuminen on auki: kykykoulu ja taitokoulu.

Prisenssafutis ja jalkapalloleikkikoulu jatkuvat kesäkuun alkupuolella. Prinsessat aloittavat heti ensimmäisellä viikolla keskiviikkona 3.6. klo 18-19, jalkapalloleikkikoulu viikkoa myöhemmin eli 10.6. klo 17-18. Toivomme kaikkien talvella ryhmissä olleiden jatkavan, lisäksi uudet pelaajat ovat erittäin tervetulleita mukaan! Erillisilmoittautumista ei tarvita, vaan riittää että tulee paikan päälle harjoituksiin; pakollisina varusteina juomapullo, nappikset ja muuten harjoitteluun sopiva varustus.

Jalkapallokoulu järjestetään tänäkin vuonna konseptin muuttuessa kuitenkin hiukan koronarajoitukseista johtuen (max 50 henkilön kokoontumiset). Toiminta keskitetään kesäkuun viimeiselle täydelle viikolle (alkaa 22.6.) ja kaikki tapahtumat ovat Ylivieskassa. Koulun pääohjaajana toimii viime vuotiseen tapaan Cristian Pandelescu tukenaan apuohjaajat. Seuraa nettisivujamme - tarkempaa tietoa sekä ilmoittautumislinkki julkaistaan kesäkuun ensimmäisen viikon aikana!

Maalivahtikoulu jatkaa entiseen tapaan Cristian Pandelescun vetämänä. Ryhmiin on mahdollista ottaa myös muutama uusi pelaaja (Huom! Myös lähialueen seuroista). Myös koronatilanteen eteenpäin siirtämä maalivahtileikkikoulu (joukkuekohtaiset maalivahtitreenit) on toteutumassa aikataulurajoitukset huomoiden.

Lisätietoja osoitteesta fcylivieska@gmail.com tai hallinnon yhteyshenkilöiltä Petri / 040 581 0111 tai Matti / 044 259 4137.

Loppuun vielä isot kiitokset Ralfille kuluneesta 2,5 vuodesta Ylivieskassa ja tsemppiä uusiin haasteisiin! Danke für Alles und Viel Glück für neue Herausforderungen!   
Lisää uutisia
FC Ylivieska
«  Marraskuu   »
Kategoriat