Edustusjoukkue sarjan viimeisessä ottelussa voittoon!
Julkaistu: 19.09.2020 00.00

Edustus otti 7-0(3-0) voiton kauden päätteeksi. HBK:lla oli panosta ottelussa,koska he olivat sarjassa toiseksi viimeisenä. Kotijoukkueella ei ollut paineita ja panosta. Sarjassa kotijoukkue kisasi viidennestä paikasta ja sen se ottikin. Peli oli kotijoukkeen hallinnassa koko ajan. HBK ei pystynyt haastamaan. Ottelu ratkesi kahteen HBK:n omaan maaiin 5:llä ja 16:lla minuutilla. 30.minuutilla Mikael Nivala laukoi vaparista 3-0 johdon.

Toisella puoliajalla 54.minuutilla Tomas Hemmilä ohjasi Mikael Nivalan keskityksen takatolpalta maaliin 4-0. Benjamin Sammalakangas juoksi 57. minuutilla puolesta kentästä eteenpäin. Jussi Eerola laittoi nappisyötön Benjamille. "Benkku" Benjamin sijoitti takanurkkaan 5-0 lukemat. 74 minuutilla 6-0 numerot teki Lauri Kallio. Hän harhautteli pari puolustajaa ja pallo maaliin. Loppu numerot 78 minuutilla teki Tomas Hemmilä 7-0. Petri Määttänen syötti Tomaksen läpi. Tomas ei erehtynyt paikasta ja pallo takanurkkaan. Tomas tuli maalintekijätilastossa neljännelle sijalle 10:llä maalilla!!

Edustusjoukkue lopetti pelit tältä kaudelta voittoon. 12 joukkueen sarjassa tuli viides sija. Edustusjoukkue kiittää yleisöä ja Fc Ylivieskaa !!!!