Syyskokouksen päätöksiä
30.11.2020 23:11 Uutiset / Pääsivusto

Seuran syyskokous pidettiiin maanantai-iltana etäkokouksena. Linjoilla oli kaikkiaan 11 osallistujaa. Koska seuran kevätkokous jäi keväällä koronarajoitusten vuoksi pitämättä, käsiteltiin syyskokouksesa sekä kevät- että syyskokouksen asiat. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Aki Leppälä ja sihteeriksi Marika Takanen.

Syyskokous vahvisti yksimielisesti vuoden 2019 tlinpäätöksen, tilintarkastuskertomuksen ja toimintakertomuksen, samoin myönnettiin tili- ja vastuuvelvollisille vastuuvapaus. Kauden 2021 jäsenmaksut päätettiin pitää ennallaan eli 20 € vuosijäseneltä, 200 € ainaisjäseneltä. Syyskokous hyväksyi myös sille esitellyn kauden 2021 toimintasuunnitelman ja talousarvion. Nykyiset tilintarkastajat valittiin jatkamaan myös vuonna 2021.

Hallitukseen liittyvät päätökset (jäsenmäärä, puheenjohtaja, jäsenet) päätettiin keskustelun jälkeen siirtää tammikuussa pidettävään ylimääräiseen kokoukseen. Hallitusta kokoamaan päätettiin valita työryhmä, jonka muodostavat Toni Huuha, Aki Leppälä, Jari Ristiluoma, Matti Santapakka ja Marika Takanen. Työryhmää vetää seuran vt. puheenjohtaja Petri Kinnunen. Työryhmä aloittaa työnsä jo joulukuun alkupuolella.

Yleisesti ottaen todettiin, että poikkeusolot eli korona sekä kapeat tekijäresurssit haastavat seuran tulevaisuutta toden teolla. Siksi on katsottava eteenpäin ja rakennettava yhtenäinen seura, joka kulkee samaan suuntaan ja johon kaikki toimijat voivat sitoutua. Hallituksella on tässä avainrooli ja siksi sen rakentaminen halutaan tehdä huolella.


   
Lisää uutisia
FC Ylivieska
«  Helmikuu   »
Kategoriat