Pienimpien ryhmät käynnistyvät
1.2.2021 10:40 Uutiset / Pääsivusto

Tietoa jalkapalloleikkikoulusta ja prinsessafutiksesta

Ylivieskan kaupunki avasi tammikuun lopussa liikuntapaikkoja alle 18-vuotiaiden ohjattuun harjoitteluun maksimissaan 10 hengen pienryhmissä. Tämä tarkoittaa, että myös pienimmille jalkapallosta innostuneille tytöille ja pojille tarkoitetut ryhmät pääsevät käynnistymään. Molemmissa tuntumaa palloon ja lajiin haetaan leikkien sekä muun mukavan tekemisen kautta. Ja tietty myös pelataan. Treenejä on kerran viikossa ja ne ovat pituudeltaan tunnin mittaiset.

Ryhmät on tänä vuonna tarkoitettu pääosin 2015 tai myöhemmin syntyneille - ensisijaisesti 5-6 -vuotiaille. Alaikärajaa ei sinällään ole, mutta oleellista on kyky kuunnella ohjeita ja toimia ryhmässä. Mikäli osallistumismahdollisuus mietityttää, kannattaa olla yhteydessä tarkemmin ohjaajiin ja/tai tulla kokeilemaan. Pelaajalla tulee olla sisäliikuntaan sopiva varustus (jalassa mieluusti sisäpelikengät, pelkillä tossuilla ei palloa pysty kunnolla potkaisemaan) sekä juomapullo. Ohjaaja tuo mukanaan pallot, liivit, tötsät tms. tarvikkeet.

Ryhmien talvikausi on helmikuun alusta huhtikuun loppuun ja kesäkausi toukokuun alusta syys-lokakuulle kelien mukaan. Talvi- ja kesäkauden välissä on parin viikon tauko. Talvi- ja kesäkausi maksavat molemmat 30 €. Talvikausi laskutetaan helmi-maaliskuussa, kesäkausi touko-kesäkuussa. Pelaaja voi käydä kokeilemassa kaksissa treeneissä veloituksetta. Mikäli homma on mukavaa ja pelaaja jatkaa ryhmässä, on tämän jälkeen täytettävä ilmoittautumislomake (ohjaajat tuovat näitä harjoituksiin).

Jalkapalloleikkikoulu: Treenit tiistaisin klo 17-18, paikkana Katajan koulun liikuntasali (osoite: Katajantie 23) Ohjaajana ainakin alkuun Petri Kinnunen, 040 581 0111.

Prinsessafutis: Treenit keskiviikkoisen klo 17-18, paikkana Rahkolan koulun liikuntasali (osoite: Hakalahdenkatu 8), ohjaajana Kiia Latvakoski.

HUOM! Koronarajoitusten aikana huomioitavia asioita:

  • Ryhmässä voi olla maksimissaan ohjaaja + 9 pelaajaa (sallittu pienryhmäkoko siis 10 henkilöä). Mikäli pelaajia on enemmän ja kaikki eivät yhdellä kertaa mahdu mukaan, huolehdimme siitä, että nämä ovat seuraavalla kerralla etusijalla ja jokaiselle tulee yhtä paljon treenikertoja.
  • Vanhemmat eivät voi jäädä seuraamaan harjoituksia muuta kuin siinä tapauksessa, että heidät mukaanlaskettuna mainittu 10 hengen raja ei ylity.
  • Lapsilla tulisi olla paikalle tullessaan jo valmiina päällän harjoitusvarustus, ainoastaan ulkovaatteet riisutaan ja vaihdetaan sisäkengät. Vanhempi voi sitoa lapsen kengät treenehin tullessa, ohjaaja auttaa tässä treenien aikana.
  • Niin ohjaajan kuin paikalla olevilen/käyvien vanhempien tulee käyttää kasvomaskia.
  • Pukuhuoneiden käyttö pyritään pitämään minimissä. Jos mahdollista, ulkovaatteet tulisi riisua ja säilyttää käytävän naulakoilla.
  • Mikäli vuoroa ennen tai jälkeen on muita ryhmiä, vältetään ryhmien kohtaamisia. Tämä tarkoittaa, että treenit aloitetaan 5 minuuttia myöhemmin ja lopetetaan 5 minuuttia aiemmin. Jalkapalloleikkikoulua ja prisenssafutista ennen ei kummassakaan koulun salissa ole edeltävää ryhmää, mutta niiden jälkeen tulee toinen ryhmä. Toisin sanoen treenit voidaan aloittaa klo 17 mutta salista täytyy poistua klo 17:55.
  • Jokaisen tulee huolehtia hyvästä käsihygeniasta. Sairaana EI SAA tulla treeneihin. Ei myöskään silloin, jos on vähänkään flunssa- tms. oireita.

Tämä ohjeistus on käytössä nykyisten rajoitusten ajan ja mikäli muutoksia tulee, päivitetään ohjeistusta välittömästi tämän jälkeen.

Lisätietoa ryhmien toiminnasta sähköpostitse fcylivieska@gmail.com tai Petri Kinnunen 040 581 0111. Myös seuran Facebook -sivujen kautta voi laittaa tiedustelun. Suosittelemme olemaan etukäteen yhteydessä, jotta voidaan varmistaa yllä mainitun pienryhmän koon max. 10 henkilö toteutuminen.

Tervetuloa mukaan!
   
Lisää uutisia
FC Ylivieska
«  Huhtikuu   »
Kategoriat