Sopimusuutisia!!!
25.3.2021 22:35 Uutiset / FC Ylivieska I

Edarin ensimmäiset sopimuspelaajat tälle kaudelle: Mikael Nivala, Joonas Nordman, Markus Pihlaja, Mihajlo Melezovic ja Tommi Pahkasalo

Edustusjoukkue aloitti harjoittelun omatoimisena helmikuun alusta lähtien. Maaliskuun alusta treenaamaan on päästy koronarajoitusten puitteissa neljä kertaa viikossa.

Kaudelle 2021 julkistamme ensimmäisinä sopimuspelaajina Mikael Nivala, Joonas Nordman, Markus Pihlaja, Mihajlo Melezovic ja Tommi Pahkasalo.

Mikael on vanha tuttu ylivieskalainen, muut neljä pelasivat viime kaudella Oulaisten Huimassa kolmosta.

Mikael (synt. -90) on kokenut laitahyökkääjä, joka on pelannut koko uransa Ylivieskassa kaikkia sarjatasoja kakkosesta alaspäin.

Joonas (synt. -97) on myös keskikenttäpelaaja, joka pelasi ennen Oulaisten vuosiaan Turussa.

Markus (synt. -92) on ylivieskalaistunut kärki, joka muistetaan kahden vuoden takaa FC Ylivieskasta vitosen maalikuninkaana.

Mihajlo (synt.- 01) on serbialaislähtöinen Oulaisiin kotiutunut toppari.

Tommi (synt. -01) on Oulaisten Huiman kasvattama puolustuspelaaja, jolla on taustaa myös FC Ylivieskan junioreista muutaman kauden takaa.

Lisää sopimusuutisia julkaistaan jo ensi viikon aikana, pysykäähän kuulolla! Toivotaan, että kausi päästään pelaamaan ihan normaalisti, sen verran kova nippu meille on kehkeytymässä. Kausi alkaa 28.4. klo 19:00 kotipelillä ja vastassa on LBK.


   
Lisää uutisia
FC Ylivieska
«  Huhtikuu   »
Kategoriat