Vaiherikas kausi päätökseen!
21.8.2021 21:53 Uutiset / B- ja C-tytöt 03-06

Vaiherikas kausi päätökseen!

Kausi 2021 on ollut kaikkea muutakuin tylsä. Talven koronaajan treenaamisen jälkeen kevät kierros oli syyskierrosta paljon tasaisempi, muutamia joukkueita luopui sarjapaikasta,osa joukkueista ei pystynyt pelaamaan pelejään korona takia, mutta pelejä pystyttiin kuitenkin pelaamaan. Kentällä näkyi se että talven harjoitusotteluita ei pystytty pelaamaan ja paljon täytyi treenata itsenäisesti. Sieltä kuitenkin joukkueen yhteinen tekeminen alkoi löytyä mutta uudet vastoinkäymiset alkoivat näkyä kun tuli paljon harmillisia loukkaantumisia ja joukkueen pelaajamäärä alkoi käydä ahdistavan vähäksi. Näin ollen B-tyttöjen joukkue kääntyi C-tyttöjen puoleen ja saimmekin sieltä mukavasti lisäpelaajia jotka toivat uutta energiaa joukkueeseen. Näille nuoremmille pelaajille 11v11 pelitapa oli aivan uusi ja he joutuivatkin heti isonkentän peleihin suoraa syvään päätyyn kun apua tarvittiin heti peleihin eikä paljon yhdessä treenejä kerennyt alle tulemaan. Mutta vahvana tästäkin yhdessä selvittiin! Kevät kierroksen jälkeen meitä odotti taas lisää uusia tuulia... Kevät kierroksella valmentanut Maria siirtyi armeijan palvelukseen ja viimekauden valmentanut Henna saapui takaisin puikkoihin. Muutamia Sairastumisia ja muutama lisäloukkaantuminen toivat oman haasteensa mutta myös C-tyttöjen joukkuetta kohtasi pelaajapula joten päätimme yhdistää voimamme. C-tytöt luopuivat omasta sarjastaan ja Näinpä syyskierros, T18 läntisessä, pelattiin virallisesti yhdistelmäjoukkueena C ja Btytöt yhdessä. Näin saimme mahtavan määrän pelaajia treeneihin ja pelilliset treenit alkoivat tuottaa tulosta ja tyttöjen osaama pelitapa alkoi löytyä, puolustettiin joukkueena ja hyökkäykseenkin alettiin saamaan uskallusta ja rohkeutta. Eritoten se väkimäärän lisääntyminen toi laatua jokaisen tekemiseen ja kasvoilla näkyi pelaamisen ilo. Syyskierros siis näytti lupaavalta, no, olisihan se ollutkin hienoa jos se olisi mennytkin ilman minkäänlaisia ongelmia. Jälleen muutamia joukkueita perui pelinsä tai luopuivat sarjasta joten syyskierros jäi lyhyeksi, joka harmittaa koska olimme päässeet hyvään vauhtiin virallisen yhdistymisen jälkeen. Kaiken kaikkiaan pelit olivat tasaista vääntöä kaikkien joukkueiden kanssa, ylärimat ja sivutolpat kolisivat, jokaisesta pallosta taisteltiin varmasti, jokainen teki kaikkensa auttaakseen kaveria siellä kentällä! Näin elokuun puolen välin jälkeen kun kauden sanotaan olevan ohi,ei kuulosta hyvältä,seuraavan kauden aloitukseen on pitkä aika. Tämä c- JA Btyttöjen ýhdistelmä joukkue treenaa kuitenkin kuukauden verran vielä ja koittaa saada pelattua pari hyvänmielen harjoituspeliä ja sen jälkeen nauttia ansaituista päättäjäisistä.

Mitä tämän kauden perusteella voisi todeta: Jalkapallo on kirjavalaji,saa kokea niin ilot kuin surut,onnistumiset ja epäonnitumiset, vahvuudet ja heikkoudet,henkiset ja fyysiset väsymykset,voitot ja häviöt yhdessä mahtavien tyyppien kanssa. Jalkapallo tuo yhteen eriikäiset ihmiset ja nämä hetket jäävät kaikkien mieleen. Joukkueessa syntyy ikuisia ystäviä jotka pitävät omiensa puolta!

Tämän vaiherikkaan sarjakauden päätyttyä valmentaja on edelleen ylpeä jokaisesta joukkueen tytöstä, Mahtavista persoonista joiden kanssa on saanut viettää aikaa ja olla näkemässä ja kokemassa heidän kasvutarinaansa kohti nuorta aikuisuutta!

Kiitos kannustajille Kaudesta!

-Henna-   
Lisää uutisia
FC Ylivieska
«  Syyskuu   »
Kategoriat