Kahden pelin viikko ja kausi pakettiin!
Julkaistu: 09.09.2022 00.00

Kahden pelin viikko ja kausi pakettiin!

Tällä viikolla pelattiin kauden viimeiset pelit maanantaina kotiin saapui vastaan fc folk haapavedeltä. Ennakkoon tiedossa oli että vastustaja on parantanut peliään kevät kierroksen jälkeen mutta naapurikunnasta olisi hyvä saada voitto ja tämä tieto sai aikaan pientä jännitystä pelaajissa. Vastustajan pelitapa oli erikoinen eikä kotijoukkue päässyt pelaamaan omaa hyvää teknillistä jalkapalloa. Niinpä pelillisesti ei tästä jäänyt jälkipolville kerrottavaa ja peli päättyi 1-1.

Keskiviikkona Vieraspeli Kokkolassa, aina kovaa kpv:tä vastaan lähdettiin pelaamaan ilon kautta, nauttien jalkapallosta sekä unohtaen maanantain katastrofaalinen peli. Valmentajan toive oli että kentällä näkyisi opeteltuja asioita, sitä hyvää teknillistä jalkapalloa mitä joukkue osaa kyllä pelata sekä pelaamisen nautintoa. Valmentajan toive toteutui ja peliä oli ilo seurata. Tasaista vääntöä ja monenlaisia tilanteita. Kyllä ylärimaakin muutamaan otteeseen koeteltiin. Peli päättyi 2-2 josta jäi todella hyvä maku.

Näin kausi on saatu päätökseen ja muutaman vko pelireenaillaan ja palavereiden kautta suunnitellaan tulevaa. Saapa nähdä mltä tulevaisuus tuo tullessaan!

Valmentaja kiittää ja kuittaa!

-Henna-Seuran uusimmat