19.00
FC Ylivieska I, Vitonen

IFS - FC Y   1 - 7

Purmo, Åvallen

FC Ylivieskan edustusjoukkue kävi voitokkaan reissun Purmossa paikallisen IFS:n vieraana 1-7(1-2).

FC Ylivieskan edustusjoukkue kävi Purmon IFS:n vieraana. Ottelu alkoi aika hermostuneesti ja helppoja pallon menetyksiä tuli
liikaa. Isokokoinen vastustaja sai pidettyä peliä FC ylivieskan kenttäpuolella ensimmäinen 10 minuuttia. Tosin vaaraallisia paikkoja
Fc Ylivieskan Juha Ansamaan maalille ei tullut.Fc Ylivieska alkoi kuitenkin pikku hiljaa saamaan ottelun juonesta kiinni.
Ja pelin edetessä vaarallisia hyökkäyksiä alkoi Fc ylivieskalle syntyä. Kun nopeat hyökkääjät Mikael Nivala, Markus Pihlaja, Vilami Vuotila pääsivät juoksemaan kotijoukkueen puolustuksen selän taakse.

0-1 johtomaalin 9.minuutilla sijoitti Viljami Vuotila. Vastustaja tasoitti pian 16 metristä lähteneestä laukauksesta.
1-2 Johtomaalin Fc ylivieskalle teki Mika Hautamäki 34.minuutilla. Hän ohjasi Mikael Nivalan keskityksen maaliin.
Eka puoliajalla Fc ylivieskalla oli monta hyvää tilannetta vastustajan maalilla.

Toisella puoliajalla alkoi Fc Ylivieska hallitsemaan ottelua selvemmin ja tilanteita oli muutamaan muutamaan lisä maaliinkiin.
Nopea jalkainen Markus Pihlaja teki 63. ja 67. minuutilla maalit. Ja tilanne 1-4 fc ylivieskalle. Ja ottelu rakesi siihen.
Benjamin (Benkku) Sammalkangas nosti 70. minuutilla takatolpalta pallon maalivahdin yli 1-5.Toisen maalin Benkku sijoitti maalinedusruuhkasta 82. minuutilla 1-6.
Ja 1-7 loppunumerot ja hattutempun Markus Pihlaja sijoitti Mikael Nivalan keskityksestä.
Maalintekijöiden ja toki koko joukkueen ohessa Mikael Nivala onnistui. Hän teki esityön viiteen maaliin.

Keskiviikkona 22.5 klo 19 Vetu Vetelistä tulee ylivieskaan vieraileen. Tervetuloa!

Tilastot
IFS

1 - 7

(1-2)
14'MaaliVuotila Viljami
34'MaaliHautamäki Mika
63'MaaliPihlaja Markus
67'MaaliPihlaja Markus
70'MaaliSammalkangas Benjami
82'MaaliSammalkangas Benjami
89'MaaliPihlaja Markus