FC Ylivieska I, Vitonen

FC Y - FC-92  7 - 0

Keskuskenttä

Edustusjoukkue 7-0(2-0) voittoon nivalan FC-92:sesta.

Kauden viimeinen peli pelattiin urheilukentällä hyisen tuulisessa ja sateisessa kelissä. Ottelussa ei kummallakaan joukkueella ollut enää panosta sarjan sijoitusten suhteen. Fc Ylivieska oli siis varmistanut vitosen sarjan voiton ja Fc-92 oli varmistanut sarjan kakkospaikan ja nousun neloseen ensi kaudeksi myös.

Ottelun alku vääntämistä keskialueella. Muutama kova tilanne ottelun alkupuolella oli. Ja kun vartti oli pelattu, nivalalaispelaaja sai punaisen kortin. Tämä helpotti fc ylivieskan peliä ja pelin hallinta siirtyi enemmän fc ylivieskalle. Fc Ylivieskalla ei hätää ottelussa ollut. Ja syöttöpeli parani koko ajan mitä pidemmälle peli eteni. Ottelun 30 minuutilla Markus Pihlaja teki Nivalan Mikaelin keskityksestä 1-0. 37 minuutilla Fc-92 teki maalinedus-sählingissä oman maalin ja 2-0 tilanne.

Toisella puoliajalla 66minuutilla Pihlaja puski Nivalan Mikaelin keskityksen maaliin 3-0. Häivälä Atte zippasi hienosti takanurkkaan 4-0 tilanteeksi 69 minuutilla. Pihlaja puski 5-0 maalin Häivälän Atten keskityksestä 71minuutilla. 6-0 tilanteeksi Pihlaja puski 81 minuutilla Haikolan Janin keskityksen sisään. Markus Pihlaja teki siis ottelussa 4 maalia!! Hän voittikin sarjan maalikuninkuuden ylivoimasesti. Kauden viimeisen maalin Hanni Vilho laukoi 20 metristä 90.minuutilla ja loppunumerot 7-0.

Fc Ylivieskan edustusjoukkue kiittää yleisöä, seuraa ja taustahenkilöitä kaudesta 2019. KIITOS!!