Venlan Helmari kuulumiset!
Julkaistu: 23.06.2022 00.00

Venlan Helmari kuulumiset!

Fc Ylivieskan b-tyttöjen joukkueesta Helmariturnaukseen valittiin Venla Jakola, joka on pelannut Ylivieskan b-tyttöjoukkueen lisäksi Kalajoen c-tyttöjen joukkueessa. Helmariturnaukseen samasta joukkueesta valittiin varalle Emma Mattila.

Helmariturnaus pelattiin Eerikkilässä 19-22.6. Venla edusti Team Korpelaa ja peleistä lopputuloksissa oli sekä tasapeliä, häviö ja viimeisestä pelistä voitto. Kotimatkalle oli hyvä lähteä voiton jälkeisissä tunnelmissa, repullinen uutta oppia ja kokemusta mukana, onnellisena mutta väsyneenä. Team Korpelan loppusijoitus oli turnauksessa 4.

Venlan kuulumiset turnauksesta olivat:

"pelasin suurimmaksi osaksi oikeaa puolustajaa ja vikassa pelissä pelasin osan ajasta vasenta puolustajaa. Pelejä oli yhteensä 4. Omaksuin nopeasti uuden joukkueen pelitavan, joka siis poikkesi Ylivieskan joukkueen tavasta. Päivät olivat täynnä ohjelmaa ja vapaa-aikaa jäi vähän. Treenien lisäksi oli myös luentoja, joissa kävimme läpi pelitapaa, kulmia, vapareita ja heittoja. Kaikki pelit kuvattiin ja pelien jälkeen kävimme peliä läpi joukkueen kanssa ja katsoimme videoklippejä pelistä. Pelien tempo oli tosi kovaa ja kaikkiin tilanteisiin piti mennä täysiä. Jopa linjan nostamisessa piti spurtata eikä hölkätä. Haasteita aiheutti joukkuekavereiden nimien muistaminen ja siksi pallon pyytäminen peleissä ja reeneissä oli hankalaa. Muut tunsivat paremmin toisensa, koska useilla oli kavereita samasta seurasta. Oli kuitenki mukava ja positiivinen kokemus."


Seuran uusimmat