Seuran syyskokous 28.11. - yksi henkilövaihdos hallitukseen
FC YlivieskaJulkaistu: 30.11.2022 12.15

Seuran syyskokous 28.11. - yksi henkilövaihdos hallitukseen

Seuran syyskokous pidettiin maanantaina 28.11. Käsiteltävänä olivat sääntöjenmukaiset asiat. Alla yhteenveto kokouksen päätöksistä:

Jäsenmaksut päätettiin säilyttää entisellään eli vuosijäsenyys 20 € ja ainaisjäsenyys (10 vuotta) 200 €.

Hallituksen esittelemä toimintasuunnitelma ja talousarvio hyväksyttiin yksimielisesti. Budjetoitu liikevaihto vuodelle 2023 on reilut 151 000 €. Toimintasuunnitelman keskeisiä nostoja ovat seuraavat:

  • Tavoitteena on alkavalla kaudella rikkoa 400 lisenssipelaajan raja
  • Valmentajaresursseja tulee pysytä lisäämään laadukkaan harjoittelun ja toimintaympäristön mahdollistamiseksi. Tavoitteena on myös, että jokainen juniorivalmentaja olisi koulutettu eli omaisi vähintään alimman eli Futisstartti -tason.
  • Dialogia niin kaupungin, naapuriseurojen kuin -lajienkin kanssa jatketaan harjoitusolosuhteiden kehittämiseksi. Keskeisimpinä asioina vähintäänkin väliaikaisratkaisu Safarin tekonurmen puuttuvien sosiaali- ja WC-tilojen osalta sekä konkreettisten keskustelujen käynnistäminen lähialueen toimijoiden kesken täysimittaisen jalkapallohallin saamisesta alueelle.
  • Tiivistetään seurayhteistyötä sekä jaetun valmennuspäällikköresurssin että pelaajakehityksen ja kilpailutoiminnan osalta.

Hallituksen jäsenten lukumäärä pidettiin ennallaan eli kokoonpano on puheenjohtaja ja neljä hallituksen jäsentä (1 + 4). Puheenjohtajana jatkaa vuosi sitten 3-vuotiskaudelle valittu Petri Kinnunen. Hallituksen jäsenistä jatkavat Juuso Mattila, Kalle Rontti ja Matti Santapakka. Toni Huuhan ilmoitettua halustaan jäädä pois hallituksesta valittiin hänen tilalleen Anita Välimäki.

Tilintarkastajina jatkavat HT Heidi Hukka ja HT Tarja Hynynen. Varatilintarkastajina KHT Elina Pesonen ja KHT Minna Tyrväinen.