​Talviliiga 17.12.22
Julkaistu: 18.12.2022 12.47

​Talviliiga 17.12.22

Lauantaina pelattiin jälleen T12-13 sarjan Talviliigaa Kempeleessä. Lukuisista sairastumisista johtuen joukkueellamme meinasi olla haasteellista saada riittävää kokoonpanoa kasaan, viimeisimmät vaihdot pelaajistossa tapahtui vielä turnausaamuna. Mukaan saatiin lopulta sekä kokeneita konkareita kuin myös vähemmän pelanneita, ja kaikkea siltä väliltä.

Pelasimme turnauksessa kolme 25 min. peliä perätysten omasta pyynnöstämme, jotta ehtisimme illaksi vielä joukkueemme pikkujouluihin. Kolmen pelin putki tarjosi pelaajille samalla hyvää kestävyysharjoittelua -ja hyvin pelaajat jaksoivatkin. Päivän teemana oli "kova taistelu ja täysillä eteenpäin meneminen". Pelaajat onnistuivat hyvin tässä teemassa. Pelit olivat vauhdikkaita, ja päälle mentiin kovaa, mutta rehdisti. Pallollisena joukkueemme pystyi siirtämään palloa pelaajalta toiselle ja pääsivät näin etenemään hyvin hyökkäyssuuntaan. Myös yksilöt onnistuivat: peleissä nähtiin hienoja kuljetuksia, oikea-aikaisia syöttöjä sekä upeita maaleja!

Ensimmäinen peli oli OFH T10-11 joukkuetta vastaan. Peli oli täysin meidän hallintaamme ja päättyi lopulta 5-0 voittoon. Maaleista vastasivat Neea (3), Amelia ja Minea. Syöttäjinä kunnostautuivat puolestaan Iita ja Natalia. Toisessa pelissä pelattiin FC Raahen T11 joukkuetta vastaan. Peli oli edellistä tasaisempi, mutta edelleen meidän hallinnassamme. Tästä saldoksi voitto lukemin 2-1. Maaleja tekivät Minea ja Milla. Kolmas peli olikin jo kovempi peli Ajaxin 10-11 tyttöjä vastaan. Peli oli tasainen ja vauhdikas. Vastustaja sai luomistaan paikoista maalit. Meilläkin paikkoja oli useampia, mutta onnistumisia tuli vain kerran, kun Natalia pisti hienosti eka kosketuksella Iitan syötöstä pallon maaliin. Viimeisessä pelissä alkoi ehkä vähän jo näkyä pientä väsymystä, mutta hyvin pelaajat jaksoivat tsempata loppuun saakka. Peli päättyi 1-3 tappioon.

Illalla tyttöjä odotti Ylivieskassa vielä joukkueen pikkujoulut saunomisen, leikkimielisien visailujen sekä herkuttelun parissa.

Tulevalla viikolla ennen joululomaa luvassa on treenien lisäksi vielä T13 Helmariliiga Kempeleessä 21.12. Terveiset sieltä kuullaankin sitten loppuviikosta!