Vapaaehtoisten päivä on kansainvälinen juhlapäivä, jota juhlitaan 5.12.2023
FC YlivieskaJulkaistu: 05.12.2023 12.18

Vapaaehtoisten päivä on kansainvälinen juhlapäivä, jota juhlitaan 5.12.2023

Vapaaehtoisten päivänä huomioidaan ja kiitetään mm. urheiluseurojen toiminnassa mukana olevia vapaaehtoisia heidän tekemästään tärkeästä työstä.

Vapaaehtoinen auttaminen on meillä geeneissä. Tutkimusten mukaan noin puolet suomalaisista on tehnyt vapaaehtoistyötä vuoden 2021 aikana, ja 38 % haluaisi osallistua vapaaehtoistoimintaan (Vapaaehtoistyö Suomessa 2021). Yleensä ihmiset lähtevät mukaan vapaaehtoistoimintaan, jos ja kun heitä vain pyydettäisiin, harvempi on sinne itseään tarjoamassa.

Vapaaehtoisten työn merkitystä ei voi korostaa liikaa, joten tänään korostetaan sitä entistä enemmän ja annetaan #VapaaehtoisilleKiitos, mikä heille kuuluukin. FC Ylivieska ry kiittää mukana olleita ja vielä toiminnassa mukana olevia vapaaehtoisia heidän antamasta työpanoksesta lasten ja nuorten parissa. FC Ylivieska ry kutsuu myös uusia vapaaehtoisia mukaan toimintaan. Tarjoamme mahdollisuuden kehittää ja viedä eteenpäin suomalaista jalkapalloa sekä paikallista urheiluseurakulttuuria, pääset myös vaikuttamaan yhteisön toimintaan ja kehitykseen.

Lisätietoa vapaaehtoistenpäivästä löydät osoitteesta https://kansalaisareena.fi/vapaaehtoistenpaiva/