Viikko ja kaksi erilaista matsia!
FC YlivieskaJulkaistu: 30.05.2024 09.27

Viikko ja kaksi erilaista matsia!

viikko sitten tiistaina naisten edustusjoukkue matkusti Pietarsaareen fc unitedin vieraaksi. Odotetusti pelistä oli tiedossa kovaa vääntöä. Peli oli kokonaisuudessaan mukavan tasainen, Teknillinen peli. Tuomari antoi pelata kovaa ja tilanteet loppuun asti. Kotijoukkue pisti kyllä muutaman tilanteet tyhjistä ohi mutta kaikesta siitä huolimatta vierasjoukkueena saatiin monta maalipaikkaa myös itse. Pelissä oli nähtävillä joukkue joka osaa pelata teknillistä ja taidokasta jalkapalloa. Näin ollen pisteet lähti Ylivieskaan pelin päätyttä 1-3.

Viikko tämän jälkeen.....

Eilen keskiviikkona,helteisessä illassa safarille naisten vastustajaksi saapui KF10 Kokkolasta. Tiedossa oli että todella kova porukka tulee varmasti vastaan. Muutamaa hyvää hyökkäystä lukuunottamatta pallo oli vastustajalla kokoajan. Nämä muutamat hyvät hyökkäykset olivat juuri harjoiteltuja asioita joita oli mahtava katsoa mutta muuten jälkipolville ei jäänyt kerrottavaa. Tämä peli oli niin sanotusti oppimatka. Vastustaja oli ottanut matkaan taidokkaat,kovat ja korkealla pelaavia pelaajia joka näkyi kentällä. Vastustaja osasi juoksuttaa kotijoukkueen tälläkertaa ja näin pisteet matkasivat Kokkolaan ja kotijoukkue jäi miettimään,mitä juuri nyt tapahtui.

Tästä treenien kautta kohti uutta koetusta ja toivottavasti näemme yhtä sankoin joukoin katsojia ensiviikon keskiviikkona safarilla kun vastaan saadaan jälleen joukkue Kokkolasta eli GBK!

Tervetuloa!

Joukkueen uusimmat uutiset