Viikkokatsaus touko-kesäkuun vaihteeseen
Julkaistu: 04.06.2023 21.45

Tiistaina 30.5 T15 -joukkue vieraili Oulussa, missä vastaan asettui ONS . Pelin hallinta oli aika lailla meillä, mutta murtautumisia ei oikein vieläkään saatu onnistumaan, ja vastustaja piti vahvasti puolustuslinjansa. Rima kolisi pariin kolmeen otteeseen, mutta verkon perälle ei palloa saatu. Pateniemen kylmä tuuli ei ollut meille myötäinen, ja kunnon vaaralliset maalipaikat jäivätkin osaltamme vain näihin kolisteluihin ja maalisaldo siis nollaan. Vastustaja puolestaan hyödynsi omat maalipaikkansa, ja peli päättyi lopulta harmillisesti ONSin 3-0 voittoon. Tappiolukemat eivät pelistä silti koko totuutta kerro, sillä joukkueemme pelasi hyvää peliä. Tällaisia kovia pelejä tarvitaan, ne ovat sitä parhainta treeniä kehittymisen kannalta.

Keskiviikkona 31.5 pelattiin puolestaan T13 -sarjaa Kokkolassa KPV/vihreää vastaan. Ensimmäinen puoliaika hallittiin peliä ilman maaleja, mutta toisella puoliajalla pyrittiin pelaamaan enemmän eteenpäin, ja maalejakin alkoi syntymään. Veera laukaisi ensimmäisen maalin alakulmaan pelin 37 minuutilla ja seuraava maali syntyi jo parin minuutin kuluttua. Peli päättyi meidän 0-4 lukemiin, kun Ame pisti vielä pallon sisään kaukolaukauksella ja Aino-Inkeri tilastoi itselleen ensimmäisen sarjapelimaalinsa kulman jälkitilanteesta. Maalissa Iina puolestaan torjui jälleen varmasti kaikki vastustajan yritykset.

Tyttöjä nähtiin jälleen myös muissa peleissä viikon aikana. Maanantaina Emma M ja Venla pelasivat naisten ensimmäisen kotipelin, josta saldona 6-1 voitto! Torstaina Emma H. ja Martta pelasivat Safarilla P13 kolmosen pelin, missä vatsassa LBK/Svart, tästäkin reilu voitto lukemin 7-0. Perjantaina Sanni ja Säde puolestaan olivat mukana P14 -joukkueen kokoonpanossa lännen kakkosen pelissä, vastassa Ura. Tästä pelistä 2-2 tasatulos.

Ensi viikolla jatketaankin pelejä kotitotteluiden merkeissä. Maanantaina 5.6 T13 -sarjassa vieraaksi saapuu HK, ja torstaina 8.6 T15 sarjassa joukkueemme kohtaa Safarilla OHF/2:n.